Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев
Коментари Харесай

Медведев: Борис Джонсън трябва да бъде приет в психиатрия

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев разяснява предлагането на някогашния английски министър председател Борис Джонсън Украйна да бъде призната в НАТО без никакви условия.

Медведев счита, че експремиерът би трябвало да бъде признат в " психиатрична болница без условия ", написа Фокус.

" Той, един пенсиониран простак, би трябвало да бъде признат без условия в психиатрия. Това е мястото, където той ще може да се изобрази измежду личния си корав човек, изискващ да стартира трета международна война ", написа Медведев в Telegram. Той придружи поста си с откъс от песента на Владимир Висоцки " Писмо до редактора на телевизионната стратегия " Очевидно - необикновено " от лудницата:

" И ще бъде както при Висоцки:

ту плачеше, ту се смееше,

ту се натаралежваше.

Той над нас се подиграваше

само че вманиачен е, какво да го правиш! "

В резултат на двудневната среща на върха на НАТО, извършена във Вилнюс на 11-12 юли, страните от Г-7 подписаха декларация за развиването на споразуменията с Украйна в региона на сигурността. Вместо гаранции на Киев са обещани " отговорности и съглашения за сигурност “. Борис Джонсън счита, че страните от НАТО би трябвало да " бъдат мощни " и да се съгласят да одобряват Украйна в Алианса допустимо най-бързо и без условия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР