Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев
Коментари Харесай

Атаката с дрон срещу Кремъл принуждава Русия да елиминира властите на Украйна

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев съобщи, че офанзивата на украински дронове против Кремъл принуждава Русия да ликвидира физически украинските управляващи.

„ След днешната терористична офанзива не останаха други благоприятни условия, с изключение на физическото очистване на Зеленски и неговата кабала. Дори не е належащо да подписват акта за абсолютно предаване “, написа политикът в своя канал в Telegram.

Припомняме, че в нощта на 2 против 3 май два дрона бяха свалени над Кремъл със средства за радиоелектронна битка. В резултат на рухването им и разпиляването на осколки на територията на Кремъл няма жертви и материални вреди. Този случай няма да повлияе на графика и проектите на президента за парада в Деня на успеха.

Кремъл означи, че този бойкот е " плануван терористичен акт и нападение против президента на Руската федерация " и съобщи, че съветската страна си резервира правото да предприеме ответни ограничения, където и когато откри за добре.

Междувременно от кабинета на украинския президент Володимир Зеленски оповестиха, че не е забъркан в офанзивата с дрон против Кремъл.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР