Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев
Коментари Харесай

Медведев: Познатият свят на Байдън отлита, подкрепата за курса на САЩ в света намалява

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев счита, че поддръжката за курса на Вашингтон в света понижава. Така той разяснява предварителните резултати от изборите в Съединени американски щати.

„ Първите резултати от изборите в Съединени американски щати и вчерашният нервен „ ултиматум “ на украинския водач в зелена непрана тениска е удостоверение, че познатият свят на Байдън отлита, поддръжката за курса на Съединени американски щати в света понижава, и разчитането на твърдоглав „ хетман “ беше огромна неточност “, написа Медведев в своя канал в Telegram.

Освен това заместник-шефът на Съвета за сигурност придружи обявата със фотография, изобразяваща синьо прасе, което се рее над света върху балони със флагове на западни страни. Държавите на тази фотография също са оцветени в два цвята - наследник и червен.

" Писах, че някои арогантни страни и техните юноши се отвърнаха от нас. Но целият свят не мрънка с тях в хор ", написа Медведев.

В Съединените щати гласуването на междинните избори завърши. Те избраха всички 435 членове на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати и една трета от неговия Сенат. Освен това бяха определени губернаторите на 36 щата и три отвъдморски територии на Съединени американски щати. Местни анализатори не изключват след изборите ръководещата Демократическа партия да загуби надзор над Камарата на представителите и Сената, отстъпвайки на опозицията, представлявана от републиканците.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР