Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия коментира днес плановете

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия коментира днес плановете
Коментари Харесай

Медведев: Байдън може да започне Трета световна война от разсеяност

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия разяснява през днешния ден проектите на американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в да се кандидатира за втори мандат. Медведев даде оценка на " заслугите " на Байдън, като означи опцията американският президент да стартира Трета международна война " от заплеснатост ", съобщи ТАСС.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9285
" С какво (Байдън) блесна през първия си (мандат): бърка названия, имена, дати и се обърква в личния си офис. Съхранява в гаража на своята къща секретни документи. Изхарчи за незнайна за елементарните американци, разпадаща се страна повече от 100 милиарда $, само че упреква за всички стопански проблеми на Съединени американски щати политиката на Русия. Може от заплеснатост да стартира Трета международна война ", написа в своя канал в " Телеграм " някогашният съветски президент за " достиженията " на Байдън.

По-рано тази седмица президентът на Съединени американски щати разгласи, че има намерение да издигне кандидатурата си за втори мандат, само че към този момент не е взел твърдо решение по въпроса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР