Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев и

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев и
Коментари Харесай

Медведев иска да превърне в кошмар живота на европейците

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев и считан за един от най-приближените до Владимир Путин написа в Телеграм, че желае да трансформира живота на европейците в призрачен сън.

Думите му пристигнаха във връзка украинската инвазия в Курска област.

Трябва да се опитаме да нанесем оптималната вреда на страните, които не престават да постановат наказания против Русия и нейните жители. Да срутим техните стопански системи, институции и лидери; тяхното благосъстояние; тяхната религия в бъдещето. За да се реализира това, е належащо да намерим най-уязвимите места в стопанските системи им и да ги ударим във всички сфери, прикани някогашния президент на Руската федерация в Телеграм.

По думите му би трябвало да се нанесат такива провали, които „ да сковават бизнесите им и държавните институции “, написа novini.bg.

Буквално, да унищожим енергетиката им, промишлеността им, превоза, банковите и публичните им услуги. Да вдъхнем боязън от неочакван колапс на цялата инфраструктура на европейските страни, приключва заплашителния пост на Медведев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР