Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев предрече

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев предрече
Коментари Харесай

„Това е краят на всичко“: Медведев предрече тотална война и смърт на човечеството

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев предсказа тотална война, която ще приключи със гибелта на цялото човечество. „ Всичко свърши “, песимистично съобщи той.

Дмитрий Медведев насрочи идната обява в своя канал в Telegram да съвпадне с XVI срещата на върха на БРИКС, която ще се организира на 22-24 октомври в Казан. Политикът цитира думите на Фьодор Тютчев, написани от него през 1864 година:

" Не може да има съюз сред Русия и Запада, нито поради ползи, нито поради правила, че няма нито един интерес, нито един блян на Запада, който да не крои скрит план против Русия, изключително против нейното бъдеще и това няма да се опита да му навреди. И по тази причина единствената политика на Русия по отношение на западните сили не е съюз с една или друга от тези сили, а тяхното разцепление, тяхното делене. Защото те, единствено когато се отделят един от различен, престават да ни бъдат враждебни - от изтощение, несъмнено, в никакъв случай от разбиране. "

Медведев съобщи: " Минаха 160 години, само че нищо не се е трансформирало. Задачата пред нас е все същата – да отслабим Запада, в това число Европа, колкото е допустимо повече. Съединени американски щати обаче ни оказват помощ с Европа, тъй като се стремят да преобладават както в Стария свят, по този начин и в света като цяло. "



Според политика по-нататъшната цел на Русия е да реализира краха на Съединени американски щати. Минималната задача е да се сътвори пълностоен контраст на Щатите. Историята към този момент познава подобен образец – Съветския съюз и Варшавския контракт. Балансът може да бъде реализиран в този момент, неговите вероятности към този момент са забележими. Например БРИКС, ШОС, други районни съюзи, както и взаимоотношение със страните от Глобалния юг.

" В последна сметка алтернативата на сходно съответствие на силите е тотална война до цялостното изтребване на човечеството. Свят без баланс в днешните условия няма да издържи и 10 години. Ако Западът не осъзнае тази елементарна истина, това ще бъде краят на всичко. И това не е обстановка, в която гибелта на едни ще значи победа на други.. ".- заключи Дмитрий Медведев.

Лидерите на страните от БРИКС ще вземат участие в срещата на върха в Казан. Самата среща на върха е основно събитие от съветското председателство в асоциацията.



Събитието към момента не е почнало публично, само че сензацията към този момент се случи. Това уточни генералният шеф на медийната група " Россия сегодня " Дмитрий Кисельов. Той описа по какъв начин е протекла срещата на съветския президент Владимир Путин с ръководителите на водещите медии на страните от БРИКС на 18 октомври. Продължи толкоз, колкото беше планувано – два часа. Държавният глава не бързаше. Думите на Путин се оказаха „ в действителност сензационни “ за представителите на Египет и страните от Латинска Америка, счита Кисельов.

Той означи и по какъв начин съветският президент дава отговор на въпроси:

" Путин, както споделят по малкия екран, „ мисли в рамката “, т.е. не повтаря никакви клишета, а сортира думите си надълбоко и съществено, мисълта му ясно се вижда в рамката. Това е формат, на който никой водач в света не е кадърен. "

Превод: ПИ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед2716Проф. Нако Стефанов: Китай е на път да стане и софтуерен водач на планетатаАлтернативен Поглед9959Проф. Янко Янев за политическата значимост на нуклеарните ни мощности и географското ни положениеАлтернативен Поглед71040Проф. Нако Стефанов: Славянският православен свят от край време води тази война със ЗападаАлтернативен Поглед19134Яков Кедми: БРИКС не слага никакви условия на членовете си. То е многополярно равноправно международно обединениеАлтернативен Поглед17682Яков Кедми: В началото на 19 век Китай е бил преди всичко по размер в международната икономикаАлтернативен Поглед366798Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за БългарияАлтернативен Поглед172223Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед119168Проф. Людмил Георгиев: Живеем в един парадокс! Живеем в пещерата на Платон!  Румен Петков, международен енергиен конгрес, Москва, Европа, по-сама, слугинаж, Съединени американски щати  Румен Петков, международен енергиен конгрес, Москва, Европа, по-сама, слугинаж, Съединени американски щати Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР