Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев нарече

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев нарече
Коментари Харесай

Медведев за Байдън: Луд човек с умствени увреждания, решил да завлече човечеството в ада

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев назова американския държавен глава Джо Байдън " срам за Съединените щати " и сподели, че той няма право да се съпоставя с Франклин Рузвелт, съобщи Ройтерс.

В началото на речта си " За положението на Съюза " Байдън направи препратка към изказване пред Конгреса на Рузвелт през 1941 година, в която той споделя, че Съединени американски щати са изправени пред невиждана повратна точка в историята, напомня Българска телеграфна агенция.

Президентът демократ също така упрекна републиканския си противник Доналд Тръмп в поклонение пред Русия и, единствено две седмици, след като нарече Владимир Путин " откачен кучи наследник ", сподели, че има известие за съветския президент за Украйна: " Ние няма да си тръгнем. "

" Въпреки че Рузвелт беше безсилен човек в инвалидна количка, той извади Америка от Депресията. Байдън, въпреки това, е вманиачен човек с умствени увреждания, решил да завлече човечеството в пъкъла ", написа в обществената мрежа " Екс " Медведев, който е някогашен президент на страната.

" Рузвелт, дружно със съдружниците си, в това число Съюз на съветските социалистически републики, се биеше за мир, до момента в който Байдън интензивно и непрекъснато се пробва да стартира Трета международна война ", добави Медведев.

" Рузвелт се е бил против фашистите, само че Байдън се бори за тях ", написа още той на британски език. " Той е позорът на Съединените щати! ", добави Медведев.

Медведев, който определяше себе си като демократичен реформатор, до момента в който беше президент в интервала 2008-2012 година, в този момент се показва като антизападен последовател на Кремъл. Дипломатите споделят, че неговите възгледи демонстрират мисленето по висшите етажи на кремълския хайлайф.

Войната в Украйна провокира дълбока рецесия в връзките на Русия със Запада, а Байдън разгневи съветските управляващи с неговия коментар " откачен кучи наследник ". Путин с иронична усмивка сподели, че тези думи на американския президент демонстрират за какво Кремъл го избира пред Тръмп за втори мандат.

Байдън направи изявлението си за Путин в изказване за заканите пред света, в това число " този другар Путин и другите ", рискът от нуклеарен спор и съществуващите закани пред човечеството поради климатичните промени.

Путин разказва Съединени американски щати като рушаща се империя, която дружно със своите съдружници желае да унищожи Русия и да открадне естествените ѝ благосъстояния.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР