Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев заяви,

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев заяви,
Коментари Харесай

Медведев: Разполагането на британски войски в Украйна би било обявяване на война на Русия

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев съобщи, че " Москва ще преглежда всеки ход на Англия за разполагане на боен контингент в Украйна като оповестяване на война против Русия ", съобщи

Dmitry Medvedev`

Britain is our eternal enemy, and if the arrogant British thought of deploying any British military units in Ukraine, it would mean the beginning of war.
— S p r i n t e r (@Sprinter99800)


" Британският министър председател Риши Сунак дойде в Киев, с цел да подпише " историческото съглашение за сигурност “. Как би реагирала западната общност на това английската делегация да бъде ударена от касетъчни муниции в центъра на Киев, както се случи с цивилните в нашия Белгород ", написа Медведев в Telegram.

" Надявам се, че нашите безконечни врагове – арогантните британци – схващат, че разполагането на формален боен контингент в Украйна би било оповестяване на война против страната ни “, добавя Медведев.

Медведев, чиито чести и груби обществени изказвания, съгласно дипломати дават индикация за настройките по върховете на Кремъл, разяснява визитата на английския министър председател Риши Сунак в Киев.

Сунак е на посещаване в Украйна, а от кабинета му оповестиха, че Англия ще изпрати 2,5 милиарда паунда военна помощ. Британският министър председател подписа съглашение за съдействие в региона на сигурността с украинския президент Володимир Зеленски, откакто страните-членки от Г-7 се съгласиха да дават на Украйна двустранни гаранции за сигурност на миналогодишната среща на върха на НАТО във Вилнюс.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР