Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев отправи

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев отправи
Коментари Харесай

Психо Медведев към Г-7: Лъжливи копелета, вие мятате атомните бомби!

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев насочи словесни нападки към външните министри на страните от Г-7, като ги упрекна в неистина и машинация поради апелите им към Русия да удостовери, че е срещу нуклеарна война, осведоми ТАСС.
 
" Какви лъжливи копелета! Самите те хвърлиха атомни бомби, само че не демонстрират скрупули на съвестта. Те постоянно приказват лъжи, лъжат личните си хора, както и външни лица, а по-късно настояват, че нашата страна е тази, която популяризира " подправена информация " за Украйна. Сега изискват Русия да им даде някакви гаранции във връзка с нуклеарните оръжия, само че в реалност загатват за предстоящ нуклеарен спор сред страната ни и НАТО ", яростно разяснява Медведев в " Телеграм ".

Руският политик означи, че срещата на външните министри на Г-7 се организира в Япония, където " стотици хиляди хора починаха от атомни бомби ", добави някогашният съветски президент и правилен съдружник на Владимир Путин. 

" Това е страна, чиито водачи на процедура плюят върху гробовете на своите съграждани, починали от ръцете на американците. Какъв срам! ", добави Медведев.

Припомняме, че министрите на външните работи на Г-7 в взаимно изказване приканиха Кремъл да потвърди " на думи и на каузи ", че не може да има спечелили в нуклеарна война и затова такава в никакъв случай не би трябвало да се води.

Междувременно държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън съобщи в коридорите на форума, че " Хирошима дружно с Нагасаки са най-яркото увещание за невижданото опустошаване и голямото човешко страдалчество, претърпени от народа на Япония вследствие на атомните бомбардировки през 1945 година ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР