Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев разкритикува

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев разкритикува
Коментари Харесай

Медведев: Лошо е, когато шефът на Европейската комисия изобщо не разбира от икономика

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев разкритикува ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и Жозеп Борел, като ги упрекна в непросветеност и нелепост, заяви " Труд ".

„ Лошо е, когато шефът на Европейската комисия въобще не схваща от стопанска система и е привикнал да гледа чисто медицински обекти “, написа заместник-председателят на Съвета за сигурност в своя канал в Telegram, отбелязвайки, че няма с какво друго да се изясни фактът, че Фон дер Лайен „ с нескрита наслада пресмята загубите на Русия от нова вълна от наказания, само че не регистрира загубата на нейните компании “.

„ Уви, правилото на медицината, cura te ipsum (б.р. - Лекарю, изцели себе си), не важи тук! "

Той също по този начин обърна внимание на обстоятелството, че висшият представител на Европейски Съюз по външната политика и сигурността Борел " изисква старателно да се търсят танкове за украинския режим в хранилища в Европа ".

„ Точно по този начин, това е единственият метод, по който би трябвало да работи един същински посланик! Главният посланик на Европейски Съюз и никой различен би трябвало да повтаря, че Русия е безконечният зложелател на Европа, и да приканва за война до надвит край (края на Украйна, схваща се)! Браво, [Шарл Морис дьо] Талейран (френски политик и посланик от края на XVIII - началото на XIX век - бел. ТАСС) ръкопляска от горната страна! ", означи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация.

Медведев се запита риторично кой ще добави този лист с некомпетентни политици от Европейски Съюз.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР