Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев съобщи

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев съобщи
Коментари Харесай

Русия подготвя закон за влизане и престой на чужденци в страната

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев заяви за подготовката на план на закон за изискванията за влизане, излизане и престой на непознати жители на територията на Руската федерация. Той  разгласи това на съвещание на комисията на Съвета за сигурност за възстановяване на държавната миграционна политика, предава РИА Новости. 

Заместник-председателят на Съвета за сигурност акцентира, че е належащо да се преоборудват миграционните служби, да се създаде процедурата за финансиране на препоръчаните ограничения, да се дефинира какъв брой средства са нужни за това, а също по този начин би трябвало да „ бъдат под надзор сериозните закани, породени от настоящо положение. "  

Политикът напомни, че контролът на влизане и разпоредбите за престояване на мигранти в Руската федерация са значими елементи от режима за сигурност за престояване на съветска територия.  Медведев добави, че през септември тази година ще се организира огромно съвещание на Съвета за сигурност по въпросите на миграцията. По-рано беше обявено, че на чужденци от недружелюбни страни ще бъде позволено да търгуват акции в Руската федерация в стеснен режим.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР