Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев изтъкна

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев изтъкна
Коментари Харесай

Медведев се заяде с Байдън: Бургерите остават в Русия, но...

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев посочи късогледата политика на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, която води до загуби за американския бизнес в Русия, оповестява ТАСС.

В " Телеграм " той напомни думите на Байдън, че взема решение за глобите против Русия не като президент, а като главнокомандващ. " Общо казано е неприятно, когато две персони повеляват разнообразни неща на човек. Това нормално носи добре познатото здравно название в психиатрията ", заяде се той, съобщи News.bg.

" В резултат на решенията на подобен главнокомандващ, само че не и на президента на Съединени американски щати, огромен брой американски и интернационалните компании просто губят голям, многомилиарден потенциал у нас ", акцентира Медведев и продължи: " И какво има в подмяна? Нищо. Както имаше здравословна и не толкоз здравословна лимонада в Русия, по този начин ще си и остане. И тъмна, и светла. Само че под друга марка. Както имаше бургери, по този начин ще си и остане. Под друго име ".

Дори не приказвам за инфлацията на храните или за цената на един галон бензин, което, както американските петролни компании споделиха на света, е обвързвано не с някаква митична опасност от Путин, а с неразумната политика на Байдън и неговата администрация в региона на добива и рафинирането на нефт, уточни зам.-председателят на Съвета за сигурност. " Америка за следващ път сподели своята решителност да се бори за народна власт! Въпросът е на каква цена ", заключи той.

Десетки задгранични компании оповестиха краткотрайно затваряне на магазини и заводи в Русия, откакто Путин стартира това, което назовава " специфична военна интервенция " за демилитаризиране и " денацификация " на Украйна. Някои компании преустановиха съдействието си с Русия поради войната, а други - поради логистични проблеми. Значителна роля изигра и налагането на софтуерни наказания върху доставките на полупроводници, телекомуникационно съоръжение, електронни съставни елементи и други значими софтуерни детайли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР