Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев публикува

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев публикува
Коментари Харесай

Медведев предложи да се затворят всички посолства и да се върне смъртното наказание в Русия

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев разгласява пост в профила си във ВКонтакте. Експремиерът приказва за западните наказания против Русия на фона на обстановката в Украйна.

Според Медведев, макар външния негатив, „ още веднъж не се страхуваме… “.

Той напомни прекъсването на участието на Русия в Съвета на Европа и ПАСЕ, като назова това решение " дива неправда ", както и сериозна причина " да се затръшне вратата и да се не помни вечно за тези безсмислени богадини ".

Освен това това е и добра опция за възобновяване на редица значими институции за попречване на изключително тежки закононарушения в страната. Като смъртното наказване за най-опасните нарушители “, сподели Медведев, като уточни, че сходни ограничения се употребяват в Съединени американски щати и Китай.

Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност в обявата си назова антируските наказания " чудесни забрани ".

Той изрази убеденост, че тези ограничаващи ограничения „ няма да трансформират нищо “ и няма да анулират съветската военна интервенция, която съгласно него ще продължи до реализиране на всички цели, сложени от президента, сходно на случилото се през 2008 година

Медведев счита наложените наказания като причина дефинитивно да се преразгледат връзките със страните, които са ги наложили.

Между другото Медведев признава спирането на разговора за сигурността на оръжията и скъсването на дипломатическите връзки с вчерашните сътрудници.

„ Време е да затворим посолствата с брави за хамбари “, сподели той.

Медведев предлага да се отговори симетрично на заканите за конфискация на парите на съветски жители в чужбина, запор на сметки и компании на чужденци в Русия, до национализиране на имуществото на лица, регистрирани в вражески страни, като Съединени американски щати и Европейски Съюз.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР