Заместник-председателят на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев подчерта, че Москва

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев подчерта, че Москва
Коментари Харесай

Медведев обеща симетричен отговор на изземването на пари на руснаците в чужбина

Заместник-председателят на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев акцентира, че Москва ще отговори симетрично на изземването на пари от руснаци и компании на РФ в чужбина.

„ Плашат ни и с изземването на парите на съветски жители и съветски компании в чужбина. Просто всички, без никакви наказания. Докрай. Някак си на инат. Но на това ще би трябвало да се отговори много симетрично. С ареста на фондове на чужденци и задгранични компании в Русия на странови принцип.

Или може би и национализацията на имуществото на тези лица, които са регистрирани в вражески юрисдикции, като Съединени американски щати, страните от Европейски Съюз и редица подпяващи им страни от англосаксонския свят, които се готвят да вземат участие в това, написа той във ВКонтакте, добавяйки, че „ Русия има опит и съответните закони и въобще „ всичко забавно занапред следва “.

По-рано Европейски Съюз наложи наказания против Медведев, премиера Михаил Мишустин, вътрешния министър Владимир Колокольцев и специфичния представител на президента за запазване на околната среда, екология и превоз Сергей Иванов. Както сподели по-рано ръководителят на дипломацията на Европейски Съюз Жозеп Борел, рестриктивните мерки на Европейски Съюз ще бъдат същите като за други лица, които са в описите: те се отнасят до заледяване на активи.

Русия стартира военна интервенция за демилитаризиране на Украйна рано сутринта в четвъртък, 24 февруари. В телевизионно послание към руснаците президентът Владимир Путин сподели, че събитията „ изискат решителни и незабавни дейности от нас, националните републики на Донбас желаеха помощ “.

По думите на съветския водач, цялата отговорност за кръвопролитието ще бъде на съвестта на ръководещия режим в Украйна. Той прикани украинските военни да не извършват незаконните заповеди на украинските управляващи, да сложат оръжие и да се приберат вкъщи.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР