Заместник-председателят на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев хвърли света в

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев хвърли света в
Коментари Харесай

Медведев ужаси света: Кога Русия ще използва ядрено оръжие?

Заместник-председателят на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев хвърли света в смут, обявявайки 4 обстановки, в които Русия може да употребява нуклеарните си оръжия. Те не са загадка, сподели Медведев в изявление за програмата на Дариус Рошбейн на френския ефирен канал LCI, представен от standartnews.com.

Телевизионният водещ попита дали военната теория на Русия планува опция за потребление на тактическо нуклеарно оръжие при положение на опасност. Медведев означи, че има документ, наименуван „ Основи на държавната политика в региона на нуклеарното въздържане ”.

„ Там, в параграф 19, в случай че не бъркам, има четири аргументи за потреблението на нуклеарни оръжия. Е, за интереса на френската общност ще ги изброя. Изстрелване на нуклеарни ракети, потребление на нуклеарни оръжия, нанасяне на удари върху сериозна инфраструктура, която управлява нуклеарните оръжия, или други дейности, които заплашват съществуването на самата страна. Досега такива дейности не са следени ", сподели Медведев.

Освен това той акцентира, че Русия в никакъв случай не е употребила тактически нуклеарни оръжия или оръжия с обеднен уран.

Отказът на Украйна да взе участие в НАТО към този момент е належащо, само че не задоволително изискване за реализиране на мир, нужни са гаранции за сигурност на Русия, сподели още Медведев. „ Необходимо е да се изработят самите тези гаранции. Веднага откакто гаранциите бъдат създадени, сключете съглашение, подпечатано от всички страни, това към този момент ще е задоволително изискване за прекъсване на интервенцията, несъмнено, когато задачите й бъдат реализирани “, сподели Медведев, съобщи БГНЕС.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР