Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев заяви, че

...
Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев заяви, че
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: И седмица няма да издържи Европа без руски газ

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев съобщи, че Европа надали ще издържи и седмица без съветски газ. Той написа това в канала си в Telegram.

По-рано Международният валутен фонд (МВФ) съобщи, че Европа ще може да се оправи без съветски газ за не повече от шест месеца.

" Оценяваме последователността и честността на нашите европейски сътрудници. Особено като се има поради фактът, че съгласно последните данни на МВФ Европа ще може да се оправи без нашия газ за не повече от шест месеца. Но съществено, те няма да устоят и седмица ", сподели Медведев.

" Европейската комисия позволи заплащането за газ в рубли и счита, че указът на президента на Русия към момента може да се ползва от европейския бизнес. Оценяваме последователността и честността на нашите европейски сътрудници ", написа Медведев в канала си в Телеграм, като шеговито добави емотикони.

В четвъртък Европейската комисия означи, че " наподобява допустимо " купувачите на съветски газ от Европейски Съюз да заплащат в сходство с новите условия за заплащане на Москва, без да нарушават правилата на настоящите наказания на Европейски Съюз против Русия.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР