Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, който е

...
Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, който е
Коментари Харесай

Медведев: Светът е на ръба на нова световна война

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, който е непосредствен до президента Владимир Путин, предизвести във вторник, че светът евентуално е на ръба на нова международна война. Той съобщи, че рисковете от нуклеарна борба нарастват, макар че нито един от сюжетите не е неминуем, оповестява Ройтерс.

" Светът е болен и доста евентуално е на ръба на нова международна война ", сподели някогашният съветски президент на конференция на форума " Знание " в Москва и добави: " Световна война може да бъде избегната, само че няма да върша прогнози, прогнозите са неблагодарна задача ".

Той уточни, че такава нова международна война не е неизбежна, само че означи, че рисковете от нуклеарна борба нарастват - и то по-сериозни от опасенията във връзка с изменението на климата.

Според него Европа претърпява настоящия спор в Украйна с " огромни компликации ", употребявайки " скъпо гориво по политически аргументи ", до момента в който глобите не са оказали предстоящото " съдбовно влияние " върху Русия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР