Заместник-председателят на руската Дума Пьотр Толстой, който е правнук на

...
Заместник-председателят на руската Дума Пьотр Толстой, който е правнук на
Коментари Харесай

Зам.-председателят на руската Дума Пьотр Толстой със скандално изявление: Русия ще завърши "спецоперацията", когато достигне границата на Полша

Заместник-председателят на съветската Дума Пьотр Толстой, който е правнук на писателя Лев Толстой, направи гръмко изказване на фона на неуспехите на руската армия на фронта в Украйна. В за италианския вестник La Repubblica той заяви, че Русия няма да спре, досега в който не стигне до полската граница. " Краят на " специфичната интервенция " ще бъде идването на руските бойци на границата с Полша ", показа той.

Според него Русия била готова да стигне до дъно - до цялостната " денацификация " и демилитаризация на Украйна. " Вече никой няма да има алтернатива да трансформира страната в анти-Русия, както Западът се опитва да направи от 1991 година ", показа той.

В изказването Толстой подчертава, че " Русия ще завоюва Украйна, както направи в Кримската война, където моят предшественик, офицерът от руската армия Лев Толстой, е убивал британци и французи ". Толстой очевидно е не запомнил с какво грандиозно проваляне за съветската империя приключва Кримската война. Украйна ще му го напомни.

Наследникът на именития журналист обаче явно непрекъснато е бягал от часовете по история, иначе щеше да знае, че Кримската война е изгубена и завършва с подписването на унизителна капитулация на Русия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР