Заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" Жельо Бойчев възрази

...
Заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" Жельо Бойчев възрази
Коментари Харесай

Бойчев към Главчев: Не правите добра услуга на Борисов като го криете

Заместник-председателят на ПГ на "БСП за България " Жельо Бойчев възрази за върнат въпрос към премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила по отношение на оповестената на 7 октомври на страницата на Министерския съвет позиция на вицепремиера Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила с ултиматум към четири български медии.

Той изясни, че желали да знаят какво е отношението на министър-председателя към тази позиция на Симеонов, само че въпросът бил върнат с аргумента, че позицията не се отнася до активността на държавното управление. "Не вършиме добра услуга на Борисов с лишаването му от опцията да пристигна в тази зала, отсам българските жители да схванат отношението му ", обърна се Бойчев към ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила.

Не единствено към министър-председателя, към нито един министър не съм с желание да върша услуги, отговори Главчев. Той означи, че във въпросите си депутатите желаят мнение по политика. В това, което питате, не считам, че става въпрос за политика, добави ръководителят на Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР