Заместник-председателят на партия Движение 21“ Данаил Георгиев ще оглави листата

...
Заместник-председателят на партия Движение 21“ Данаил Георгиев ще оглави листата
Коментари Харесай

Вижте кой ще води листата на ”Движение 21” за евроизборите

Заместник-председателят на партия „ Движение 21 “ Данаил Георгиев ще оглави листата ѝ за европейските избори на 26 май.
В изявление за БНР той разяснява, че и останалите имена в листата са ясни, само че подредбата ще бъде одобрена дефинитивно при започване на идната седмица. „ Движение 21 “ ще взе участие, с цел да показа преди всичко концепциите си за развиване на Европейския съюз. Ще се застъпва за развиване и за опазване на привлекателността на модела на Европейския съюз. В никакъв случай няма да залагаме на евроскептицизма. В същото време ясно ще заявим, че има потребност от смяна и от нови водачи в Европейски Съюз, нова визия за развиване на Европейски Съюз.

Хората в партията са решили, че е е по-уместно тя да се яви независимо на евровота, добави Георгиев. „ Участието в избори е належащо освен и само с цел да реализираш мандат. Това е добра опция да се опитаме да убедим хората, че нашата платформа и нашата стратегия е най-подходяща и уместна за развиването на Европейски Съюз и също по този начин да се опитаме да ги притеглим за лицата, които предлагаме, а пък мандатът може да пристигна изненадващо. Това, което се случва сега, е едно напълно разбираемо разследване от модела, по който хората в ГЕРБ възприемат присъединяване си във властта - като само и единствено средство за облагодетелстване, било то персонално или на партията си или на бизнес група, която ги поддържа “, съобщи Георгиев във връзка настоящите вътрешнополитически кавги.

„ Не считаме, че алтернативата би трябвало да се търси в този подправено натрапван двуполюсен модел сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия, тъй като не би следвало да чакаме нещо позитивно както от ръководство на ГЕРБ, по този начин и от ръководство на Българска социалистическа партия, най-малко в тази си форма и с това управление “, добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР