Заместник-председателят на NYSE Джон Тътъл говори с Анджела Барнс от

...
Заместник-председателят на NYSE Джон Тътъл говори с Анджела Барнс от
Коментари Харесай

Големият въпрос: Какво тласка европейските компании към американските борси? VC на NYSE обяснява всички

Заместник-председателят на NYSE Джон Тътъл приказва с Анджела Барнс от Euronews за това за какво европейските компании избират фондовите тържища в Съединени американски щати и по какъв начин идните избори в Съединени американски щати ще повлияят на IPO пазара.

е поредност от Euronews Business, в която сядаме с водачи в промишлеността и специалисти, с цел да обсъдим някои от най-важните тематики в днешния дневен ред.

В този епизод Анджела Барнс приказва с Заместник-председателят на Нюйоркската фондова борса Джон Тътъл за това за какво доста от водещите европейски компании напущат европейските фондови тържища и отиват в Съединени американски щати, както и за опасенията на пазара през 2024 година и геополитическите провокации.

Знаете ли, че през 2023 година броят на първичните обществени предлагания (IPO) на Лондонската фондова борса (LSE) е понижен до 23, от 74 през 2022 година, съгласно Statista?

Това не е всичко: общите доходи от IPO за Европа, Средна Регионът на Изток, Индия и Африка (EMEIA) също е намалял с 39 % по отношение на миналат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР