Заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев повежда листата на – ВМРО,

...
Заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев повежда листата на – ВМРО,
Коментари Харесай

Александър Сиди води листата на Българските патриоти“ в Пловдив, Борис Ячев е начело в областта

Заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев повежда листата на – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ в Пловдив-област, отпред на обединението в Пловдив-град е Александър Сиди, член на ИК на Вътрешна македонска революционна организация. Двамата записаха през днешния ден листите с претенденти за народни представители в 16 и 17 МИР за изборите на 11 юли, оповестиха от НФСБ.
" Тръгваме със поръчката за устойчиво патриотично наличие в идващото 46 Народно заседание – упоритостта ни е да спечелим по два мандата в града и в региона “, съобщи преди регистрацията Борис Ячев. По думите му листите на Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ са редени прагматично – формирани са от експерти, потвърдили, че могат да печелят доверието на съгражданите си. „ При нас шоумени няма – те са в други листи “, вмъкна Ячев.
 БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: Категорично се противопоставяме на скандалното връщане на Движение за права и свободи във властта! БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: Категорично се противопоставяме на скандалното връщане на Движение за права и свободи във властта!
Ние, „ БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ “, се разгласяваме изрично срещу скандалните кадрувания, които се изв...
Общинските съветници от Карлово Андон Андонов (НФСБ) и Светлозар Янков (ВМРО), Стефан Аксиев – общински консултант от ВОЛЯ в Пловдив и Милко Милков от НФСБ в Асеновград, някогашният кмет на Марково Пламен Кабаков са измежду претендентите на Българските патриоти в Пловдив-област.
Пловдивският общински консултант Костадин Гаров, Недко Кузманов, пловдивският областен заместник-кмет Павел Милушев, строителният бизнесмен и общински консултант Владимир Кисьов са в листата на патриотичната коалиция след лидера Александър Сиди в Пловдив-град.
„ Няма да работим за този или оня. Ще работим за българския народ “, съобщи Александър Сиди в отговор на въпрос с кого биха се коалирали след изборите и добави: „ Категорично не сме и няма да бъде патерица на ГЕРБ “. „ Искаме да спрем демократичната агитация и реваншизма, който се наложи в късото 45 Народно заседание “, сподели още лидерът на пловдивската градска листа Александър Сиди. По думите му патриотичното обединяване е решително, че на 11 юли хората ще гласоподават с разсъдък, а не с ненавист.
„ Хората желаят непоклатимост и успокоение, желаят да се спре хаоса “, добави Борис Ячев и изрази убедеността си, че идващото Народно заседание би трябвало да взема решение проблемите в стопанската система и оправянето с престъпността, а не да се концентрира само върху реваншизма, без действителни резултати за хората.
 Българските патриоти: Напълно безвъзмездни детски градини, ясли, опазване на здравето, учебници и медикаменти за децата Българските патриоти: Напълно безвъзмездни детски градини, ясли, опазване на здравето, учебници и медикаменти за децата
На 1 юни ние излизаме с ясна Стратегия за протекция и поддръжка на децата и младите фамилии. Това е пакет от ограничения с дълготрайна перспек...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР