Заместник-председателят на Националната следствена служба (НСлС) Ясен Тодоров не се

...
Заместник-председателят на Националната следствена служба (НСлС) Ясен Тодоров не се
Коментари Харесай

Ясен Тодоров: Гешев бе опрян до стената, разпилян, хаотичен, но не се предаде


Заместник-председателят на Националната следствена работа (НСлС) Ясен Тодоров не се е виждал с основния прокурор Иван Гешев в интервала 1-14 май , само че са се чули няколко пъти по телефона. Обвинител номер едно обаче му разказал какво пишело в заплашителното писмо против него.

" Гешев бе в положение на човек, опрян до стената и това е разследване на нещата, които му се случиха в последния месец ", разяснява Тодоров пред членовете на Висшия правосъден съвет (ВСС) по време на разглеждането на второто предложение за предварителното освобождение на основния прокурор Иван Гешев.

Той добави, че Гешев се е тормозил за фамилията си и за живота си след заплашителното писмо, връчено му на аерогара София. Обвинител номер едно обаче скъсал писмото от гняв.

" Гешев е с подредено мислене, добре проведен и несъмнено на датата на заплашителното писмо беше друг - разпръснат и безреден, скачаше от тематика на тематика, възмущаваше се от някои неща. Имаше някаква нотка на примирение, само че твърдял, че няма да се даде. Това го приписвам на прочувствения потрес, който е претърпял ", разяснява Ясен Тодоров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР