Заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев призова симпатизантите на ГЕРБ-СДС в

...
Заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев призова симпатизантите на ГЕРБ-СДС в
Коментари Харесай

Дончев: В ГЕРБ е ясно кой носи отговорност, а в правителството?!

Заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев прикани симпатизантите на ГЕРБ-СДС в Добрич да не изпитват ненавист.

„ Не знам общество или човек, който се е развил и съумял с ненавист. Искам да вярвате, че имаме мощ, че сме дружно и че най-хубавото следва. Никой не може да Ви изчегърта “, прикани Дончев. Той напомни, че за „ партии на статуквото “ приказват хора, които са в българската политика от десетилетия. „ Говорят за партии на статуквото. Част от тези, които Ви приказват за статукво и смяна са същите, които когато бях на 16 години, ни обещаваха либерален социализъм. Или същите, против които протестирахме през 1997 година. Те приказват за статукво и смяна “, уточни Дончев.

По думите му, никой от ГЕРБ не е срещу смяната, само че в работата на служебното държавно управление няма нито честност, нито бистрота, нито професионализъм, които бяха обещани.

„ За да управляваш, трябват доста неща. Първо - да знаеш какво искаш. Трябват познания и опит. Освен това обаче би трябвало и екип. 15 индивида на едно място не значи, че те могат да свършат работа. Най-добрият екип, е на ГЕРБ. Трябва и още нещо, споделя се отговорност. Да има механизъм, по който да понесеш политическа отговорност, когато сбъркаш в нещо. В служебното държавно управление аз не виждам кой и по какъв начин носи политическа отговорност. В ГЕРБ постоянно е ясно по какъв начин се носи отговорност. И с цел да управляваш, би трябвало и водачество. Лидерът не се опасява да води хората напред и да ги води тук-там, където не са били “, добави Томислав Дончев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР