Заместник-председателят на ГЕРБ-СДС се обърна директно към премиера Денков: Това,

...
Заместник-председателят на ГЕРБ-СДС се обърна директно към премиера Денков: Това,
Коментари Харесай

"Политическото лицемерие трябва да спре": ГЕРБ предлага истинска коалиция!

Заместник-председателят на ГЕРБ-СДС се обърна непосредствено към премиера Денков: " Това, което следва да бъде направено, не трансформира главните цели. Не чакаме бъдещи обещания от господин Денков, а да чуем какво в действителност е изпълнено през последните 9 месеца ".

 

Сачева сподели, че първата политическа мощ по никакъв метод не приема намеците за корупция. 

 

Тя изясни и за какво от първата политическа мощ упорстват да има написано съдружно съглашение.  " Искаме ясно съдружно съглашение, с цел да е ясно към какво се сплотяваме, какво ще се прави, кои са нашите цели, кои са на ПП-ДБ ", разясни Сачева.

 

По думите ѝ би трябвало да бъде ясно кой на каква позиция е определен и каква политическа отговорност носи: " Работата сега в Министерски съвет е такава, че наподобява, че всеки един министър извършва свои персонални цели, свои персонални стратегии - дали за туризъм, дали за задгранични командировки. Не виждаме ясно да се извършва поетият ангажимент, обвързван с управническите цели ". 

 

Теменужка Петкова съобщи, че изказванията на премиера през днешния ден, че ГЕРБ имали упоритости за министерски кресла, не дава отговор на истината.

 

Какво още обявиха от ГЕРБ, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, извънредно за “Свободно слово ”.

Източник: svobodnoslovo.eu

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР