Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан

...
Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветанов ще участва в Регионалната политическа академия на ГЕРБ-Стара Загора на 12 май

Заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила ще взе участие в Регионалната политическа академия на ГЕРБ-Стара Загора.

Тя ще се организира на 12 май 2018 година (събота) в конферентната зала на хотел „ Калиста “ на Старозагорските минерални бани. Във форума ще вземат участие още кметът на Стара Загора Живко Тодоров, регионалният координатор на ГЕРБ-Стара Загора Пламен Йорданов, зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов, евродепутатът Ева Майдел, зам.-министрите на районното развиване и благоустройството Малина Крумова Малина Крумова P { margin-bottom: 0.08in; }е длъжностен заместител... към профила и на земеделието, храните и горите Лозана Василева, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

В 14.00 часа Цветанов ще изнесе лекция на тематика: „ Европейски и локални избори 2019 година – подготовка и провокации “.

В 15:30 часа ръководителят на ПГ на ГЕРБ ще се включи и в фамилния състезателен празник, който Младежи ГЕРБ-Стара Загора провеждат. Събитието ще се организира до езерото на Старозагорските минерални бани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР