Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан

...
Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов проведе работна среща с представители на фондация “Конрад Аденауер”

Заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов организира работна среща в София със зам.-ръководителя на отдел “Европейско и интернационално сътрудничество” във фондация “Конрад Аденауер” Франк Прийс и ръководителя на офиса на фондация “Конрад Аденауер” в София Торстен Гайслер, заяви пресцентърът на партията.
 img-20180306-wa0007  img-20180306-wa0006
В рамките на работната среща Цветан Цветанов срещна сътрудниците си с напъните на държавното управление на Бойко Борисов и ръководещото болшинство в Народното събрание по главните секторни политики. Цветанов осведоми представителите на фондация “Конрад Аденауер” за настоящата политическа конюнктура в страната, като подчертава върху председателството на Съвета на Европейски Съюз и главния приоритет на България – очертаването на ясна европейска вероятност пред страните от Западните Балкани.

Пред своите посетители ръководителят на ПГ на ГЕРБ уточни, че Българска социалистическа партия се пробват да дестабилизират страната ни, като инсценират разнообразни кавги, само че ръководещото болшинство и държавното управление са твърдо решени да поддържат стабилността и да изпълнят целия 4-годишен управнически мандат.

“Ще работим за тази непоклатимост, с цел да може България да продължи да върви по единствения вероятен път пред себе си – евроатлантическия”, акцентира Цветанов.

Прийс и Гайслер на собствен ред изрекоха задоволството си от дейната за активност на премиера Борисов и от положителната работа на държавното управление и управлаващото болшинство. Двамата разискаха с Цветан Цветанов и бъдещите взаимни начинания, ориентирани към подобряването на двустанния разговор и интернационалното съдействие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР