Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан

...
Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов ще открие Областния семинар на ГЕРБ-Бургас в Поморие на 30 март

Заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на Националния избирателен щаб Цветан Цветанов ще открие Областния семинар на бургаската конструкция на партията. Събитието ще се организира на 30 март 2019 година (събота) в Гранд Хотел „ Поморие “ в гр. Поморие и ще стартира от 12.00 часа. На полемиката ще участват народни представители, кметове, общински съветници, ръководители на клубове, членове и симпатизанти на партията.

В рамките на събитието Цветан Цветанов ще изнесе лекция, обвързвана с настоящата политическа конюнктура в страната и провокациите пред България и Европа през призмата на идните евроизбори. След него политологът Румяна Коларова ще разяснява българският политически развой в изискванията на демокрацията. Участие в регионалния семинар ще вземе политологът Антон Тодоров с лекция „ Фалшивите вести: манипулативни техники в подтекста на европейските избори “.

Депутатът и политолог Тома Биков ще показа „ Успешната предизборна акция – разбор на позволените неточности, мощни страни и работещи механизми.

По време на регионалния семинар ще бъдат връчени членски карти на новоприети членове на ГЕРБ в област Бургас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР