Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов коментира в Денят започва с

...
Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов коментира в Денят започва с
Коментари Харесай

Даниел Митов: Продължаваме промяната са в изолация

Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов разяснява в " Денят стартира с Георги Любенов ", че изборът на Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание е бил изходът на невижданата обстановка, в която попадна 48-ото Народно заседание.

" В тази обстановка, това беше изхода. Трябва да спрем малко да ругаем институциите. Във всеки парламентаризъм има моменти, в които партиите не съумяват в началото да разплетат подобен възел. Нищо изключително не се е случило. Разумно постъпи Народното събрание, откри някакъв механизъм и принцип, към който въпреки всичко да се сплоти някакво болшинство, тъй че да тръгне работата. Убеден съм, че Вежди Рашидов ще е заслужен ръководител на Народното събрание и ще е пръв измежду равни. Той схваща тази роля и е виновен човек и знае по какъв начин да постъпва ", съобщи Митов.

Той дефинира като нелепи изказванията за нова коалиция от партиите, подкрепили избора на Рашидов.

Даниел Митов посочи още, че от " Продължаваме промяната " изпадат в изолираност.

" Продължаваме промяната " явно са в изолираност, тъй като оня ден никой не отиде на онази лидерска среща, която трябваше да е пред камерите. Никой не отиде да посети това екзотично мероприятие. Естествено, че са в изолираност. Те не реагират вярно, без значение дали заради липса на опит или поради детски показа по какъв начин се вършат нещата. Започнаха да излизат напълно отвън рамките на процедурите в една парламентарна народна власт и естествения диалог. Изпочупиха всичко и в този момент отхвърлят да вземат участие в проправянето. Като деца, които отхвърлят да разтребят. Призивът ми е те да размислят какво вършат, тъй като тук залогът е благоденствието на нацията ", сподели той.

Целия диалог вижтне във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР