Заместник-председателят на БСП и на 47-то Народно събрание Кристиан Вигенин

...
Заместник-председателят на БСП и на 47-то Народно събрание Кристиан Вигенин
Коментари Харесай

Вигенин: Кога Крум Зарков разбра, че политиката на БСП е убийствена за левицата?

Заместник-председателят на Българска социалистическа партия и на 47-то Народно заседание Кристиан Вигенин запита по кое време Крум Зарков разбра, че има проблем с водача на партията и по кое време разбра, че политиката, която води левицата е убийствена за социалистите? В нито един миг от Българска социалистическа партия не са се сетили, че датата на конгреса ще съвпадне с встъпването на Румен Радев и Илияна Йотова във втория им мандат, сподели Вигенин пред Българска национална телевизия.  

В Българска социалистическа партия, измежду делегатите, в управлението на Българска социалистическа партия няма учредения, не е имало политика и не е имало такава целеустремено да разрушава взаимоотношенията с президентската институция, акцентира той. 
Вигенин: Когато беше най-тъмно, президентът остана да свети като фар
Когато за милиони българи беше най-тъмно, президентската институция остана да свети като фар, който дава посока. Това сподели зам.-председ...
Прочети повече
Според него би било подправено, в случай че се чака общителен звук сред институциите. Липсата на почтени връзки би било по-голям проблем, само че Вигенин не вижда проблем в връзките сред президента и Българска социалистическа партия.

Вигенин изясни, че водачът на Българска социалистическа партия има своята роля, а по-голям е екипът. Българска социалистическа партия е екипна партия.

Той разясни, че социалистите деликатно решили обстановката, в която се намира страната, мястото и ролята на Българска социалистическа партия в ръководството и в идващите месеци партията да се занимава със себе си с следващия народен избор. За делегатите на конгреса, в това число гласувалите за оставката на Нинова, било наясно какъв щял да е резултатът от вътрешнопартийния избор.

Българска социалистическа партия би трябвало да се стабилизира и да играе градивна роля в ръководството, настоя Вигенин и добави, че делегатите на конгреса показали мъдрост и разбрали защо става въпрос.
Кристиан Вигенин: Няма да се карантинирам
Няма да се карантинирам. Това разгласи в профила си във Фейсбук зам. ръководителят на Народното събрание Кристиан Вигенин. В понеделник той орис...
Прочети повече
Вигенин прикани критиците на Българска социалистическа партия да се пробват да подходят по-конструктивни към процеса за водача на партията. На никого не е отказано, в случай че има положителни хрумвания, оферти, начинания те да бъдат подкрепени, добави Вигенин.

Кристиан Вигенин е удовлетворен, че Българска социалистическа партия съумя да включи по-голяма част от своите задължения, в това число и обществената политика. Той е уверен, че в случай че Българска социалистическа партия не били част от ръководството, в този момент бюджетът нямало да наподобява по този начин обществен. Никой в Българска социалистическа партия не е удовлетворен от резултата на изборите, само че в това време би трябвало да се оцени и позитивното. Неубедителната рецензия е тази, която се концентрира единствено върху незадоволителните неща, подчертава Вигенин.

Българска социалистическа партия дава доста явен знак, че желае ръководството да успее и само по този метод посредством ангажиране на водача на партията в ръководството, ще реализиран повече като част от държавното управление. От това ръководство имаме всички шансове, всеки един от сътрудниците да излезе с позитиви, сподели още Вигенин. 

Още:
Вигенин: Оставката на Нинова бе разумна предвид на резултатите ни
" Корнелия Нинова би била добър ръководител на Народното събрание, само че този въпрос не е обсъждан. Моето мнение е, че когато водим прегово...
Прочети повече
 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР