Заместник председателят на БСП Атанас Зафиров проведе среща с тесния

...
Заместник председателят на БСП Атанас Зафиров проведе среща с тесния
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Успешното участие на БСП в управлението е гаранция за спечелване на местните избори

Заместник ръководителят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров организира среща с тесния актив на партията в Бургас.

Това стана след среща с членове и симпатизанти на левицата в морския град – една от многото, които социалистите провеждат в цялата страна по решение на Изпълнителното бюро на Националния съвет на партията

Зафиров срещна присъстващите със дилемите на Българска социалистическа партия в кратковременен и в дълготраен проект. Като задания в кратковременен проект той дефинира сполучливо присъединяване в ръководството, реализацията на политиките на социалистите, които са част от програмата, заложена в съдружното съглашение и гаранция за обществения темперамент на ръководството.

По думите му измежду дълготрайните задания, които са свързани с сполучливата реализация на първата част от поставените цели е подготовката и присъединяване на Българска социалистическа партия в идните локални избори.

Атанас Зафиров описа и за законодателната стратегия на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ и увери, че срещи като тази стават регулярни и незабавно след приемането на бюджета, такива срещи ще се състоят във всички общини на региона, с присъединяване на по-широк кръг народни представители и министри. На тях хората ще бъдат осведомени с към този момент признатия бюджет и с неговите благоприятни условия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР