Заместник-председател на СОС и шеф на Комисията по обществен ред

...
Заместник-председател на СОС и шеф на Комисията по обществен ред
Коментари Харесай

Защо Борислав Иванов се опита да свали украинското знаме от сградата на Столичната община?

Заместник-председател на СОС и началник на Комисията по публичен ред и сигурност опита да смъкна от постройката на Столичната община украинското знаме. Освен това се разноски в постройката с маскирано лице. Какво криеше, до момента в който намерено газеше разпоредбите? Въпросът разясниха в предаването „ Челюсти ” по NOVA самият Борислав Иванов и общинският консултант от Българска социалистическа партия Калоян Паргов.

„ Моята работа е да видя къде са пропуските ”, съобщи Иванов. „ Колкото пъти ми кажете, толкоз пъти ще смъква знамето от Столична община. Но ми кажете да го направя. Като ме питате за какво - ще кажа, че го направи господин Паргов ”, продължи Иванов.

„ Аз съм от партия, която има десетилетна история и интервал, в който е номер 1 по подривна и партизанска активност ”, отговори Паргов. Постъпката на Иванов отдава на младостта му. „ Без това да е опрощение, тъй като няма опрощение за такива действия. Категорично не е трябвало да го направи ”, съобщи Паргов.

Той сподели още, че „ политиката е комплициран поминък, само че не постоянно с подривна активност може да постигнеш задачата си.

Иванов, който подаде оставка като зам.-председател на СОС, сподели, че ще си подаде оставката и като ръководител на Комисията по публичен ред и сигурност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР