Заместник-областният управител на Добрич и общински лидер на ГЕРБ Красимир

...
Заместник-областният управител на Добрич и общински лидер на ГЕРБ Красимир
Коментари Харесай

Заместник областният управител на Добрич с най-голяма подкрепа от съпартийците си от ГЕРБ за кмет

Заместник-областният шеф на Добрич и общински водач на ГЕРБ Красимир Николов получи най-вече гласове на номинационното заседание довечера за лъчение на претендент за кмет на идните локални избори. За него гласоподаваха 85 от присъстващите, нямаше нито един срещу, а петима се въздържаха.
Номинация получи и някогашният кмет на Добрич Детелина Николова, която има зад тила си един мандат като кмет на Национална движение „Симеон Втори" и още два – от ГЕРБ. Съпартиецът ѝ, който я предложи, беше си подготвил похвално слово от близо две страници, само че наподобява не беше задоволително безапелационен, защото тя получи поддръжката на 48 от присъстващи, четирима гласоподаваха срещу, а 38 се въздържаха. Преди това тя се обърна с думите: " Не бива да повтаряме грешките " и изрече огорчението си от измените вътре в партията.

Приблизително поравно поддръжка и отрицание получиха и другите трима номинирани – ръководителят на общинския съвет на Добрич Иво Пенчев,  общинският консултант и някогашен зам.-кмет в последния мандат на Детелина Николово – Надежда Петкова, и юристът и общински консултант Зорница Михайлова.
Независимо от направените номинации, крайното решение кой да се впусне в борбата за кмет ще е на Изпълнителната комисия в централата на ГЕРБ, прецизираха от пресцентъра на общинската конструкция. В София ще решат и подреждането на листата за общински съветници измежду 54-мата номинирани.
В самото начало на събранието Красимир Масурски прикани съпартийците си да изоставят лобистките интриги и вътрешните търкания. " Ако продължаваме с този нрав, ще загубим и тези избори ", предизвести той и напомни, че аферата " Суджукгейт " е нанесла огромни провали на ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР