Заместник-началникът на кампанията Алън Бейтс критикува правителството, че дава приоритет

...
Заместник-началникът на кампанията Алън Бейтс критикува правителството, че дава приоритет
Коментари Харесай

Героят на пощенската служба Алън Бейтс казва, че правителството губи време в „спорове за хвърляне“, вместо да изплаща

Заместник-началникът на акцията Алън Бейтс подлага на критика държавното управление, че дава приоритет на законите за анулация на непозволени присъди пред изплащането на обезщетения.

Стотици заместник-пощенски началници бяха непозволено преследвани заради проблеми в ИТ системата Horizon, в най-голямата правосъдна неточност в английската история. Вчера в Народното събрание беше импортиран нов закон за анулация на непозволените присъди.

Но Алън, на 69, споделя, че е по-важно жертвите, които са изгубили финансово, да си върнат парите. Много жертви останаха без стотинка, откакто използваха спестяванията си, с цел да запълнят празнини, останали в сметките им, когато системата изглеждаше по този начин, като че ли липсват пари от техния пощенски клон.

Алън сподели: „ Хората чакат с години. Те желаят да сложат завършек на това и да продължат напред, само че не могат, до момента в който това към момента продължава. Не мисля, че държавното управление в действителност го схваща от позиция на жертвата.

„ Звучи добре да кажем, че ще отменим всички те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР