Заместник-министърът на туризма Ирена Георгиева присъства на представянето на проекта

...
Заместник-министърът на туризма Ирена Георгиева присъства на представянето на проекта
Коментари Харесай

Зам.-министър Георгиева присъства на представянето на проекта „Discovery“ на общините Дългопол, Долни Чифлик и Провадия

Заместник-министърът на туризма Ирена Георгиева участва на представянето на плана „ Discovery “ на общините Дългопол, Долни Чифлик и Провадия. Проектът „ Discovery – Открий предишното, преживей сегашното “ е финансиран от Министерството на туризма, посредством Програмата за финансиране на маркетингови действия на туристическите услуги в черноморските общини. Основната цел на плана е да разпространява благосъстоянията на района чрез основани цифрови артикули, осведомиха от пресслужбата на ведомството.

Чрез „ Discovery ”, трите общини показват интегриран туристически артикул ориентиран както към българския, по този начин и към полския пазар. Проекта разпространява солниците край Провадия, скалните образования и естествените дадености в района. „ С помощта на този план освен задграничните, само че и българските туристи ще могат да открият неповторимите благоприятни условия, които районът предлага “, акцентира Георгиева.

Заместник-министърът на туризма взе присъединяване и в събитие от 35-тите Дни на японската просвета в България, което се организира в с. Аспарухово, община Дългопол. Събитието, отдадено на японската просвета, се провежда от ОБУ „ Христо Ботев “, с. Цонево, община Дългопол, японски клуб „ Кизуна-Варна “ и клуб „ Шудокан доджо Айкидо - център Варна “, под патронажа на посолството на Япония в България. През 2024 година означаваме 115 години от първите публични контакти сред България и Япония, 85 години от установяването на дипломатически връзки и 65 години от тяхното възстановяване.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР