Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Пулев и

...
Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Пулев и
Коментари Харесай

Юбилей от възстановяването на Върховния административен съд е тема на пощенска марка

Заместник-министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Александър Пулев и ръководителят на Върховния административен съд Георги Чолаков пуснаха в приложимост пощенска марка, отдадена на 25 години от възобновяване на правораздавателната институция.

В българското маркоиздаване има няколко марки, отдадени на правосъдни институции, само че това е първата за Върховния административен съд, сподели по време на церемонията заместник-министър Пулев. Той добави, че изданието ще бъде известно освен измежду професионалната съдийска общественост, само че и измежду жителите, тъй като Върховният административен съд преглежда тъжби и каузи, свързани с съвсем всички сфери на публичния живот.

Художник на плановете е проф. Кристина Борисова. Тя е изобразила знаците на държавността и правото, които са вплетени в специфичното лого за юбилея на съда.

В събитието участваха изпълнителният шеф на „ Български пощи " Деян Дънешки, ръководителят на Съюза на филателистите в България Спас Панчев и магистрати.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР