Заместник-министърът на околната среда и водите от ВМРО Николай Кънчев

...
Заместник-министърът на околната среда и водите от ВМРО Николай Кънчев
Коментари Харесай

Зам.-министър Николай Кънчев от ВМРО откри Electro Mobility Expo в София


Заместник-министърът на околната среда и водите от Вътрешна македонска революционна организация Николай Кънчев откри и прегледа ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 в България. То е първото профилирано ревю за електрически автомобили у нас и се организира от 13 до 16 септември в Sofia Ring Mall, под патронажа на министъра на околната среда и водите Нено Димов. Мотото на ревюто „ Предизвикай бъдещето “ е благопожелание, само че и заричане, сподели при откриването зам.-министър Кънчев.

„ Схемата на Националният поверителен екофонд за поощряване на потреблението на електрически транспортни средства в публичния бранш е първата, която цели да насърчи потреблението на електрически автомобили от централната и териториалната администрация на изпълнителната власт. Финансира се със средства от ранните търгове на излъчвания на парникови газове, като тази година набирането на планове ще завърши на 1 октомври “, изясни Николай Кънчев.

Зам.-министърът благодари на уредниците от името на министър Нено Димов и пожела триумф на участниците в конференцията „ Развитие на електромобилността в България “, която се организира в границите на ревюто.

В откриването на събитието взе участие и Ирена Пенчева, вр.и.д. шеф на НДЕФ. Тя разгласи, че 43 плана сега се извършват по Схемата от общински и регионални администрации, като концепцията е да се развие инфраструктурата в страната. Ирена Пенчева добави, че екипът й работи за рационализиране на финансирането.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР