Заместник-министърът на околната среда и водите Красимир Живков ще е

...
Заместник-министърът на околната среда и водите Красимир Живков ще е
Коментари Харесай

Зам.-министър Красимир Живков ще представлява България в комисиите за опазване на Черно море и на река Дунав


Заместник-министърът на околната среда и водите Красимир Живков ще е новият представител на България в Комисията за запазване на Черно море от замърсяване и в Международната комисия за запазване на река Дунав, оповестиха от държавната осведомителна работа.

Комисията за запазване на Черно море от замърсяване е основана с Конвенцията за запазване на Черно море от замърсяване, по която страни са шестте страни от Черноморския район - България, Грузия, Румъния, Руската федерация, Турция и Украйна. Работата на Комисията и консултативните групи се състои от годишни срещи на комисията и работни срещи на консултативните групи. Обсъждат се координирани дейности по запазване на морската среда и живите запаси, отчитайки икономическите, обществените и здравните аспекти на казуса.

Международната комисия за запазване на река Дунав е органът, който координира правенето и използването на Плана за ръководство на интернационалния регион за басейново ръководство на реката, според условията на Рамковата инструкция за водите.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР