Заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи

...
Заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи
Коментари Харесай

Екатерина Захариева пристигна в Талин за неофициална среща на външните министри на ЕС

Заместник министър-председателят по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна... към профила дойде през днешния ден в столицата на Естония - Талин, където ще вземе присъединяване в неофициалната среща на министрите на външните работи на Европейския съюз във формат "Гимних ", заяви пресцентърът на Министерство на външните работи.


Форумът, който ще продължи и на следващия ден, е част от програмата на естонското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Програмата стартира с обяд на първите дипломати и министрите на защитата от Европейски Съюз, на който ще бъде разисквано осъществяването на така наречен пакет "Отбрана " по използването на Глобалната тактика на Европейски Съюз за външна политика и политика за сигурност. Пакетът "Отбрана " включва осъществяването на проекта за използване на Глобалната тактика в региона на сигурността и защитата и заключенията на Съвет "Външни работи " от 14 ноември 2016 година, новите финансови принадлежности за по-ефективно развиване на взаимни отбранителни качества, включени в Европейския фонд за защита, както и четиридесет и две съответни ограничения в осъществяване на Съвместната декларация Европейски Съюз - НАТО от 2016 година В работния обяд ще вземе присъединяване и заместител министър-председателят по публичния ред и сигурността и министър на защитата Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила.

Срещата ще продължи с разискване на обстановката в света след шестия нуклеарен опит на Северна Корея и реакцията на интернационалната общественост. Преди два дни Могерини прикани за общи дейности на Европейски Съюз и другите интернационалните организации, в това число за нови и по-тежки наказания, само че без да се търси военно решение.

В последния ден на форума вниманието ще бъде ориентирано към политиката на Европейски Съюз по правата на индивида.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР