Заместник-лидерът на лейбъристите Анджела Рейнър е разследвана от полицията на

...
Заместник-лидерът на лейбъристите Анджела Рейнър е разследвана от полицията на
Коментари Харесай

Полицията започва разследване на твърдения, че Анджела Рейнър е нарушила избирателния закон

Заместник-лидерът на лейбъристите Анджела Рейнър е разследвана от полицията на Голям Манчестър по обвинявания, че евентуално е нарушила изборния закон, като не е разкрила съответно главното си местопребиваване в публични документи.

Рейнър беше докладвана на полицията от консервативния народен представител Джеймс Дейли поради изказвания, че може да е направила закононарушение при започване на 2010 година, като е дала погрешна информация за това къде живее.

Но полицията беше упрекната загуба на време и запаси, откакто оповестиха следствие на хипотетични изборни нарушавания години откакто срокът за предприемане на дейности наподобява е изминал.

Рейнър твърди, че е била жертва на клеветническа акция на консерваторите, само че сподели, че в случай че тя беше наказана за престъпно закононарушение, тя „ несъмнено, щеше да постъпи вярно и да се отдръпна “.

Тя добави: „ Винаги съм казвала, че честността и отчетността са значими в политиката. Ето за какво е значимо това да бъде прегледано незабавно, без значение и без...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР