Заместник-кметът по строителство и инвестиции Пламен Райчев инспектира за пореден

...
Заместник-кметът по строителство и инвестиции Пламен Райчев инспектира за пореден
Коментари Харесай

ВиК влязоха на Модър-Царевец, полагат Южния обходен колектор


Заместник-кметът по строителство и вложения Пламен Райчев инспектира за следващ път напредъка на дейностите по пробива „ Модър-Царевец “, този път след започване на работата по създаване на Южния обходен колектор. Изпълнителите на плана на „ Водоснабдяване и канализация ЕООД “ към този момент поставиха първите няколко тръби от южната страна на пробива, а служащите на компания „ Драгиев и ко “, която построява връзката сред регионите „ Южен “ и „ Западен “, не престават активността си по довеждане докрай на стените, създаване на асансьорните шахти и обособяването на пешеходни и велоалеи.

„ Най-радостното е, че изпълнителят на плана на ВиК към този момент стартира работа, което ни дава убеденост, че в скоро време темповете на работа по пробива още веднъж ще се усилят, защото няколко месеца се чакаше полагането на тръбите. След като те бъдат положени и тествани, изпълнителят на пробива ще може да стартира работа по надземната част от връзката „ Модър-Царевец “, съобщи при визитата си на обекта зам.-кметът Райчев.

За да бъдат съгласувани всички действия във времето и да се избегне закъснение в графиците, в четвъртък той привиква в Община Пловдив нова среща, на която ще бъдат конкретизирани детайлите в работата на обособените компании. На нея ще участват изпълнителите на построяването на Южния обходен колектор, представители на „ Драгиев и ко “, заместник-кметът и началниците на отдели в Община Пловдив, които имат отношение към построяването на пробива.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР