Заместник-кметът от времето на екскмета Румен Томов Василиса Павлова се

...
Заместник-кметът от времето на екскмета Румен Томов Василиса Павлова се
Коментари Харесай

Това се коментира из кулоарите на община Благоевград: Спрягат В. Павлова от екипа на Р. Томов за зам. кмет в екипа Байкушев, откриват екодирекция с директор Н. Димитрова от Зелено движение ?

Заместник-кметът от времето на екскмета Румен Томов Василиса Павлова се спряга като предстоящ заместник-кмет по " Образование ", това се разяснява интензивно из коридорите на общинска администрация, разбра Struma.com.

Слуховете се задействаха през днешния ден, когато Василиса Павлова и зелената активистка Наталия Димитрова -Попова са били на среща с кмета Байкушев.

Василиса Павлова беше в листата на Политическа партия -ДБ, тя е член на " Демократична България " и напусна екипа Томов, откакто се кандидатира за народен представител преди години. Работила е в като специалист в инспектората по обучение, вмомента е преподават в ЮЗУ. На локалните избори стана част от листата на ПП-ДБ,.

Кметът Байкушев публично разгласи, че ще има заместник-кмет по обучение още в първия си работен ден и още тогава се заприказва, че този пост ще бъде ангажиран от Павлова. Дали кметът към този момент е взел решение кой ще заеме зам.кметския пост,вероятно ще стане ясно до дни.
Говори се, че Наталия Димитрова- Попова ще оглави бъдеща дирекция, която ще се занимава с ръководство на отпадъците и водните запаси,чистотата на въздуха и други,след като бъде направена новата конструкция на общината.

Тя е съучредител на Политическа партия „ Зелено придвижване “ Завършила е магистратура по “Управление на градската и околната среда ” от Университет Вагенинген, Холандия (2001) и бакалавърска степен в Американския университет в България, с богат опит в областта на околната среда, въздуха, водата и ръководството на отпадъците.
Раздвижиха се пластовете в общинска администрация.Явно е, че новият кмет бързо навлиза в работата попълвайки администрацията, която ще управлява с нови хора. Беше заменен целия политически кабинет на екскмета Илко Стоянов, Стъпка по стъпка кметът Байкушев продължава с нови попълнения в екипа си, с който ще носи отговорност за ръководството на общината.

Все още не е ясно кой ще е заместник-кмет по строителство на мястото на инж. Христо Дюлгеров. Мълвата спряга за поста различен член на екипа на Румен Томов- Венелин Трошанов, който беше и претендент за кмет в тези избори. Засега обаче няма публично удостоверение и за неговото предопределение.

П.Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР