Заместник-кметът на Яш Даниел Журавле официално пое флага за организацията

...
Заместник-кметът на Яш Даниел Журавле официално пое флага за организацията
Коментари Харесай

Румънският град Яш ще е домакин на 15-ото издание на Световното първенство по електронни спортове през 2023 г.

Заместник-кметът на Яш Даниел Журавле публично пое флага за организацията на 15-ото издание на Световното състезание по електронни спортове, което ще се организира в Яш през идната година, заяви Българска телеграфна агенция, базирайки се на информация от кметството на Яш.

„ Яш е динамичен и деятелен град. Имаме най-младото население в Румъния, изобретателна юноша, запалена по всичко, което включва игрите и света на електронните спортове. Като град, който е сърцето на културата и историята в Румъния и в това време, ИТ център със незабравим напредък, имаме всички предпоставки да организираме 15-ото издание на Световното състезание по електронни спортове по запаметяващ се метод. Нямаме самообладание да развиваме взаимно бъдещето на промишлеността за електронни спортове дружно с Международната федерация по електронни спортове ", сподели зам.-кметът Даниел Журавле.

В Световното състезание по електронни спортове в Яш се чака да вземат участие над 800 спортисти от над 130 народи, като в предходното, 14-о издание на шампионата, провело се в Бали, Индонезия, участваха  над 600 състезатели, представляващи 105 страни.

Румъния за повторно ще е хазаин на най-голямото събитие на Международната федерация по електронни спортове. Яш е историческата столица на Румъния и е добре прочут като седалище на няколко влиятелни университета. Градът предлага вълнуваща опция за Международната федерация по електронни спортове да взаимодейства с ново потомство почитатели на електронните спортове и да разшири фамилията на електронните спортове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР