Заместник-кметът на София Кристиан Кръстев ще даде старт на третия

...
Заместник-кметът на София Кристиан Кръстев ще даде старт на третия
Коментари Харесай

Пускат електрически велосипеди до Витоша под наем

Заместник-кметът на София Кристиан Кръстев ще даде старт на третия сезон на услугата за наемане на 10 броя градски и 10 броя планински електрически колела до Витоша, оповестиха от Столична община.
Началото на самодейността ще е от 14 часа от паркинга пред "Национален исторически музей " /НИМ/ до местностите "Тихия ъгъл " и "Златните мостове " в естествен парк Витоша.
През този ден всеки ще може гратис да тества велосипедите на стартовата точка пред НИМ.
Инициативата е резултат от партньорство на "Зелена София " - Столична община, Клийнтех България и EIT Climate-KIC. През тази година ElJoy Bikes, които работиха предходните две години трансферират щафетата на Е-Mountain Bike, с цел да дават опция за взимане чартърен на ново потомство планински електрически колела. Те ще се оферират и на адрес ул. "Никола Габровски " 1, както и пред НИМ.
Желаещите да употребяват велосипедите могат да създадат резервация на тел: 0879343021 или да посетят уеб страницата www.rentebike.bg.
Работното време е понеделник - петък: 10 - 19 часа и събота - неделя: 9 - 19 часа. Цената за отдаване чартърен за 3 часа стартира от 15 лева за градските колела и 30 лева за планинските. Планирано е услугата да бъде налична до края на октомври или до задържането на подобаващи метеорологични условия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР