Заместник- кметът на Община Стара Загора Иванка Сотирова връчи днес

...
Заместник- кметът на Община Стара Загора Иванка Сотирова връчи днес
Коментари Харесай

Шестима старозагорски абитуриенти без родители получиха финансова подкрепа

Заместник- кметът на Община Стара Загора Иванка Сотирова връчи през днешния ден еднократна финансова помощ на шест девойки и момчета, които се отглеждат в Центрове да настаняване от фамилен вид в града. Средствата са обезпечени от Националното съдружие на сираците в България в границите на самодейността " Фестивал на хубостта ", която има за цел да поддържа зрелостници сираци, с един родител и от многодетни фамилии и такива, които се отглеждат в обществен център.  
„ Завършването на междинното обучение е едно от най-важните събития в живота на човек. Пожелавам ви да дерзаете и да се насладите на живота, тъй като животът е премеждие “, обърна се към зрелостниците Сотирова. 
 Ето какъв брой зрелостници изпраща Стара Загора след изключителното състояние Ето какъв брой зрелостници изпраща Стара Загора след изключителното състояние
След изключително състояние и образование в електронна среда старозагорските учебни заведения ще изпратят тази година общо 1251 зрелостници през 2020...
Зрелостниците споделиха още желанията си за бъдещата им реализация, когато изоставен обществения център.  
На събитието участва и доктор Антония Тодорова, шеф отдел „ Здравеопазване и обществени действия “ към локалната администрация, която също изрече поздравления към завършващите за извървения път към знанието.  
Председателят на Сдружението Слави Михайлов благодари на община Стара Загора за позитивното отношение към младежите, лишени от родителска грижа. Той добави, че предстоят диалози с университети и бъдещи работодатели, които да окажат поддръжка в първите стъпки на зрелостниците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР