Заместник-главнокомандващият на руските части в Украйна Сергей Суровикин е бил

...
Заместник-главнокомандващият на руските части в Украйна Сергей Суровикин е бил
Коментари Харесай

Владо Чуков: Няма инсценировка, в Русия имаше преврат!

" Заместник-главнокомандващият на съветските елементи в Украйна Сергей Суровикин е бил отдаден в проектите на „ Вагнер ”, това съобщи в предаването " Денят онлайн " по Нова нюз международният анализатор проф. Владимир Чуков. 

" Тази война е може би най-добре медийно и осведомително обезпечена. Колкото повече време минава от метежа на Евгений Пригожин – толкоз повече елементи излизат. И се оказва, че не е инсценировка, че няма сделки. Малко преди да стартира войната в Украйна – целия свят, в това число и руснаците споделяха, че няма да има нахлуване. Но американците бяха безапелационни, че ще има. няма по какъв начин да излъжеш спътниците и подслушванията. Този човек е бил изработен на сито и с течение на времето излизат елементи за неговите планове ", сподели още той. 

„ Вагнер ” е проект на Главното разследващо ръководство на Русия. Помните, че имаше едни зелени човечета, които се появиха в Крим в 2014 година. Това бяха тъкмо „ Вагнер ” и хората от ГРУ. С течение на времето тези хора в действителност направиха цяла империя. Говоря за наличие в целия свят. На три континента. Пригожин е доста комфортен за съветските служби, тъй като е уязвим. Той е някогашен пандизчия ”.

Според професор Чуков вътре в самата военна институция на Руснаците има несъгласия. „ Тези изстрели бяха ориентирани най-много против Сергей Шойгу – човек, който даже не е ходил в казармата. Човек, който доста постоянно е апетитен за правоприемник на Владимир Путин - няма по какъв начин генералите да го гледат с положително око. Тоест те смятат, че този човек е спуснат от горната страна с парашут. Няма по какъв начин генералската каста да му се възхищава. Те обаче не могат да кажат нищо, тъй като са на директно послушание на Путин. Но Пригожин не е – той си има частна компания ”.

„ Русия няма изгода от затварянето на „ Вагнер ”. тъй като сега, в който се чу сходна версия – африканските водачи в Буркина Фасо, ЦАР, Мали, подскочиха. Защото те не желаят съветски войски. Те желаят частници, желаят наемници, само че не и Русия. Те са уязвими във връзка с Запада. Затова Русия изпрати шефа на „ Ванер ” в Беларус. Но на него му е ясно, че няма да остане задълго и в Беларус. Очевидно ще отиде в империята, която самичък си е основал, и която няма да отстъпи на никого. Като съветската страна, съгласно мен, няма да му остане длъжна. В сходен вид взаимоотношения леталният излаз е доста постоянно търсеният ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР