Заместник-главният прокурор Иван Гешев пред Капитал“: Не чета сайта Фрог

...
Заместник-главният прокурор Иван Гешев пред Капитал“: Не чета сайта Фрог
Коментари Харесай

Близък, по-близък, най-близък до Цветан Василев. Хигиениста Иван Гешев

Заместник-главният прокурор Иван Гешев пред „ Капитал “: ”Не чета уеб страницата ”Фрог ” по хигиенични съображения, само че виждам, че вие го четете. Препоръчвам, ако го четете, да извършите линк от вашия уебсайт към съответното издание.
Втората причина, по която не чета това издание, е, че то е обвързвано с Цветан Василев, който се укрива в Сърбия и тази връзка е коментирана по делото КТБ от очевидци.
Не се удивлявам на нищо, което може да се разгласява в този уебсайт, в това число и че майка ми е канибал. Явно във вашето издание („ Капитал “) сте се тормозили да публикувате това нещо, за което ми звънят от известно време и от други медии, и по тази причина сте изчакали да излезе в различен вид медия, на която да се позовете. "

Оставяме без внимание назидателното отношение към сътрудниците, то е особено за Гешев, когато не беседва с медии от кръга на Делян Пеевски.

Ще се фокусираме върху " хигиениста " Гешев, тъй като нещата там от ден на ден сочат към Юнг и Фройд.

Делът на КТБ измежду десетте съществени рекламодатели в общите брутни доходи на “Монитор” преди фалирането на банката е 46%, “Телеграф”- 43%, “Политика” - 39% в интервала януари-април 2010 година За сведение на Гешев, това са все медии на Делян Пеевски, които той постоянно подарява с мъдростите се, а и те му отвръщат с обич.

От март 2009 година до април 2010 година “Монитор” получава обща сума от 2 033 346 лева; “Телеграф” - 1 526 333 лева; “Политика” - 240 002 лева; общо за интервала - 3 799 681 лв.. Все от неприятния Василев.

В писмо на банката до вицепремиера и финансов министър по това време Симеон Дянков от 21.09.2010 година се показва, че на “Нова българска медийна група холдинг” на майката на Пеевски Ирена Кръстева - са предоставени 6 заема, както следва: 4 000 000 евро; 700 000 лева; 1 050 000 лева; 945 000 лева; 15 670 000 лева; 500 000 евро.

Припомняме на господин Гешев, че облажилите се с милиони издания разгласиха десетки материали против КТБ, от които последва суматоха измежду вложителите, прокурорско-полицейски акции, специфичен контрол от Българска народна банка и надлежно банкрут.

През компаниите “БГ корпорейшън” до “Преса” и “Тема”, близки до КТБ, стигат 2 500 000 лева; от “Сейга Консулт” до “24 часа” и “Труд” - 6 500 000 евро; от “Булит 2007” до “Стандарт”, “Марица”, “Шоу”, “Блиц” - 6 400 000 евро (проучването е на Антикорупционния фонд, финансиран от фондация „ Америка за България “). В тези медии, финансирани обилно от компании, близки до КТБ и Цветан Василев прокурор Гешев драговолно се изявява. В „ 24 часа “, да вземем за пример прави съкровено самопризнание, че е сбъднал фантазията си и към този момент имал библиотека в дома си. На четирийсет и няколко години – и към този момент библиотека. Невероятно! Но това е друга тематика.

Фрог нюз не е получил и една стотинка от КТБ или компании, свързани с банката и Цветан Василев. Просто уеб сайтът от банкрута на КТБ насам се пробва да стигне до истината за случилия се разгром. Защото това визира хиляди хора.

Е, господин Гешев, излиза, че сте супер другар с билите най-близко да Цветан Василев медии, само че не понасяте нашата, която търси истината за случилото се с КТБ. На дисоциативно разстройство на идентичността намирисва...

Според „ съображенията “ на Гешев по отношение на Фрог нюз, излиза, че той неглижира и следствията в Съединени американски щати по закона „ Магнитски “ и закона РИКО, тъй като те също са свързани с Цветан Василев. Със сигурност обаче американските проверяващи се интересуват от Гешев.

Някои сътрудници също писаха „ близкият до Цветан Василев сайт… “. Не го претърпяваме, само че се питаме да не би повода да е, тъй като са доста близки до Иво Прокопиев, който има несъвпадения по разнообразни въпроси с Василев? И други ни цитират с този етикет, а самите те са доста, доста свързани и финансирани с американското държавно управление, а в един интервал и с Централно разузнавателно управление на САЩ. Атикорупционен фонд пък е напълно на прехрана на „ Америка за България “, само че дава квалификации за другите…

Медиите, зад които очевидно и не толкоз очевидно стоят олигарси, компании и банки, също ли би трябвало да бъдат споменавани в пакет? Това някаква конкуренция кой е по-голям герой за народна власт, по-праведен и по-независим ли е? Във Фрог нюз работят хора, които вършат всичко по силите си да проверяват и дават на читателите не просто обстоятелства и свидетелства от всекидневието ни, само че и да изваждат усърдно прикривани секрети на задкулисието. Не е феърплей тези хора да бъдат пришивани към който й да било.

Колкото до Гешев, хората чакат от него пояснение за разкритите връзки с компании на основния очевидец по делото „ Иванчева “ Александър Ваклин. Той обаче отхвърля, тъй като било „ персонален въпрос “. Грешен отговор, тъй като става дума за явен спор на ползи, а в случай че отидем и по-далеч, до подозрения за почистване на сметки – поради огромни ползи. В доста други страни след сходни разкрития се подават оставки на мига.

Много е обикновено: прокурорът Гешев се пробва да внуши, че нашите разкрития (и на сътрудниците от " Дневник " и " Капитал " ) не заслужават внимание, тъй като, видите ли, уеб сайтът бил " близо " до Василев. Сякаш компрометиращите обстоятелства за скриваните връзки на Гешев с Ваклин, посредством дамата с която живее прокурорът, имат нещо общо с някой различен, с изключение на с него самия. Толкова е примитивно, че няма да му се вържат даже подчинените му и обслужващите го медии.

Генералният прокурор на Русия Юрий Чайка, непосредствен другар и образец за нашата прокуратура е споделил: " Най-важното в едно следствие е да не стигнем до самите нас… “. Очевидно Иван Гешев съблюдава прецизно този бащински съвет. Налага се медии да вадят горещите картофи, поемайки всички гадни последици.

Фрог нюз

П.П. Гешев нямало да се учуди, в случай че напишем, че майка му е канибал. Подобна нелепост не се нуждае о коментар. Но някой различен е, тъй като унищожава живота на хора, фамилии и техни близки с несъответстващи и подправени обвинявания, възползвайки се от невижданите пълномощия на прокуратурата сега.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР