Заместник-главният прокурор и директор на Националната следствена служба (НСлС) Борислав

...
Заместник-главният прокурор и директор на Националната следствена служба (НСлС) Борислав
Коментари Харесай

Мистерия! Оцелял от катастрофата твърди, че са се спасили 8 човека, а в Пирогов са 7

Заместник-главният прокурор и шеф на Националната следствена работа (НСлС) Борислав Сарафов и представителят на основния прокурор Сийка Милева направиха изключителни разкрития по отношение на тежкия пътен случай на автомагистрала " Струма ".

 

Сийка Милева описа също, че при разпита на един от оживелите, той е разказал, че са избавени 8, а не 7 души. В същото време на мястото на нещастието са открити 44 тела на починали. Затова проверяващите ревизират версията дали няма още един оживял и къде се намира той.

" Няма нито един свидетел на случилото се. Свидетелите-очевидци са нито един ", с това значимо конкретизиране стартира Сарафов.

Разпитани са двама от пътуващите в рейса. И двамата били будни по време на трагичните събития. Дават справедлива информация, разпитани са настрана един от различен и показанията им се припокриват ", разясни още Сарафов и посочи, че в момента се разпитват и други двама от ранения, които са в " Пирогов ".

" Всички са починали главно от задушаване в резултат на избухналия пожар, а не от контузии от злополуката или избухнал гърмеж. Те са били живи сега на пожара, вдишали са дима ", разясни Сарафов.

" Тиражират се версии, че са пренасяли туби с горива и поради това е станала експлозията - тази версия е изследвана, само че изрично е отхвърлена от нас. На място са открити единствено три туби, само че те са били тубите, които са употребявали от превозвача.

Версията за терористичен акт не я показах в първите часове на случая, с цел да не стартират спекулации. Изследвахме и тази версия, търсихме взривни субстанции - изрично отхвърляме тази версия ", съобщи заместник-главният прокурор Михаил Сарафов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР