Заместник главният прокурор и директор на Националната следствена служба Борислав

...
Заместник главният прокурор и директор на Националната следствена служба Борислав
Коментари Харесай

Чрез ДНК-профили идентифицираха всички 45 жертви от трагедията на Струма

Заместник основният прокурор и шеф на Националната следствена работа Борислав Сарафов заяви на Българска телеграфна агенция, че към този момент са разпознати всички 45 жертви от авариралия на Автомагистрала " Струма " рейс с македонска регистрация. Идентификацията им е направена посредством ДНК-профили.
Всичко по тематиката: Автобусната покруса на Струма 130
В ранните часове на 23 ноември на автомагистралата, покрай село Боснек, рейс с регистрация в Скопие, пътуващ от Турция към Република Северна Македония, самокатастрофира и се възпламени.

В сряда, 1 декември, с разпореждане на наблюдаващия прокурор тленните остатъци на жертвите са били освободени и предоставени на представители на държавното управление на Република Северна Македония за превозване и предаване на околните им, посочи Борислав Сарафов.

Българското държавно управление ще спомага за превозването, като за задачата е възложен боен аероплан.
 
Всичко по тематиката: Автобусната покруса на Струма 130  Очаква се телата на починалите на Очаква се телата на починалите на " Струма " да бъдат върнати в Скопие  Изписаха от Изписаха от " Пирогов " и последния оживял оследния от злополуката с рейса на автомагистрала " Струма "    Зам.министър за Зам.министър за " Струма ": Един от проблемите с пътищата е методът, по който са поддържани
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР