Заместник-директорът на руската авиокомпания Аерофлот по стратегии, обслужване и маркетинг

...
Заместник-директорът на руската авиокомпания Аерофлот по стратегии, обслужване и маркетинг
Коментари Харесай

Зам-директор на Аерофлот подал оставка и напуснал Русия

Заместник-директорът на съветската самолетна компания " Аерофлот " по тактики, обслужване и маркетинг Андрей Панов е подал оставка от поста си и е напуснал Руската федерация , оповестява организация " Интерфакс ".

" Напуснахме Русия. Напуснах " Аерофлот ". Старият живот свърши ", е написал Панов във Фейсбук.

Той е бил назначен за зам.-директор на компанията през 2018 година Дотогава е работил 8 години в интернационалната консултантска компания Bain&Company, а преди този момент е бил редактор на финансовия отдел и заместител основен редактор на уеб страницата на вестник " Ведомости ".
 Русия е най-санкционираната страна в света
Русия е най-санкционираната страна в света

Тя задмина Иран по този индикатор

По-рано тази седмица вестник " РБК " съобщил и за оставката на подадналия под глобите на Европейски Съюз основен шеф на " Аерофлот " Михаил Полубояринов . По данни на източници на медията в най скоро време той може да бъде назначен за заместник-ръководител на Руските пощи . Информацията не е публично доказана. От пресцентъра на " Аерофлот " единствено съобщили, че за зам.-директор е назначен актуалният началник на дъщерната авиакомпания " Русия ". Информацията, че Полубояринов напуща " Аерофлот ", е удостоверил източник на " Интерфакс " от авиосектора.

В началото на март поста си напуснал и шефът на трета авиакомпания от групата " Аерофлот ", " Победа " - Андрей Калмиков. За краткотрайно изпълняващ длъжността на 5 март бил назначен Андрей Юриков, зам.-директор по инженерно-авиационната поддръжка на компанията.
 Русия забрани полетите на самолетни компании от 36 страни
Русия забрани полетите на самолетни компании от 36 страни

Сред глобените страни е и България

Европейски Съюз наложи наказания, с които затвори въздушното си пространство за съветските самолетни компании и забрани доставките за Русия на цивилен самолети и резвервни елементи за тях, както и техническата поддръжка и застраховането им. Освен това по отношение на глобите до края на март би трябвало да бъдат прекъснати лизинговите контракти с съветски превозвачи , чиито самолети са най-вече Boeing и Airbus.
 Въпреки възбраната на Европейски Съюз: Руснаците летят до Европа през
Въпреки възбраната на Европейски Съюз: Руснаците летят до Европа през " сръбска малка врата "

Сърбия се оказа единственият европейски въздушен кулоар, отворен за Русия

Самолетите на " Победа " са единствено Boeing 737. От 187 самолета на " Аерофлот " единствено 9 са съветски - Superjet 100. В " Русия " обстановката е противоположната - " Суперджет " са 67 от 126 самолета.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР